joi, 4 octombrie 2012

Efervescență

Mi-e poftă să creez ceva, sunt prea-emotivă, mă inspiră și mă impresionează atât de multe. Aș împleti, aș face fotografii, aș desena, aș găti, aș scrie un roman. Mă emoționează muzica, mă emoționează oamenii, lumina, gândurile, amintirile.

Într-așa o stare, aseara, pe o lumină tot mai slabă și mai puțin bună, am făcut niște fotografii, majoritatea nereușite. Dintre ele, astea două îmi par mai prezentabile.



3 comentarii:

  1. Ah, Alina, mi-e dor de plimbarile noastre prin Parcul Tineretului sau Carol sau, desi poate prea aglomerat uneori, Cismigiul facultatii noastre, chiar...!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uf, uf! Si mieee! :) Lasa ca vii tu acasa...te-am mai intrebat pe aici si mai intreb, ca inca nu am aflat: cand vii acasa? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. A...si am citit candva un e-mail de la tine sau un comentariu primit pe mail la mine...si nu-l mai gasesc acum, ca sa iti raspund acolo...deci raspund aici: pe netbookul meu se vad fotografiile alea, sunt inca acolo, eu nu le-am scos. Am impresia ca prezentarea lor e facut in Flash iar mareata companie Apple, din cate tiu eu minte, are un sistem de operare ce nu stie sa foloseasca flash-ul...parca asa stiam, tre sa ma mai interesez. Incearca de pe un laptop, sa vezi daca le poti vedea...

    RăspundețiȘtergere